WEDSTRIJD Minicup Lommel - F.P. Houthalen-Genk  3 - 6  (1-3)

DATUM 19-03-2004  21:15

DOELPUNTEN 13’ El Yahiaoui 0-1, 14’ El Yahiaoui 0-2, 15’ Stegemann 0-3, 18’ Vandervee 1-3, 22’ Maréchal 2-3, 28’ Stegemann 2-4, 39’ Vandervee 3-4, 40’ El Yahiaoui 3-5, 40’ Ferrandiz 3-6.

VERSLAG Park Houthalen-Genk reageerde op volwassen wijze op de ongelukkige uitschakeling midweek in eigen huis tegen datzelfde Minicup Lommel voor de halve finales van de beker van België. Indien Lommel had mogen kiezen, hadden ze beslist met voorkeur hun zinnen gezet op de competitiezege want deze nederlaag brengt de zo beoogde plaats in de playoffs in groot gevaar. Borgerhout nadert immers tot op één punt. Midden de eerste helft verloor Minicup de pedalen toen El Yahiaoui en Stegemann aan de bezoekers een 0-3 voorsprong schonken. Lommel reageerde, scoorde voor en na de rust tegen (2-3) en gaf zich niet gewonnen. Pas in de slotminuten na 3-4 moest het zich neerleggen bij een nederlaag die zware gevolgen kan hebben. Tenzij men bij de resterende wedstrijden uit in Hoeselt, Beyne en Hasselt en tussendoor thuis tegen Charleroi niet teveel kleerscheuren meer zal oplopen.